25 Φεβρουαρίου 2012

Το χειρόφρενο του Ever Banega


Την προηγούμενη εβδομάδα, θα θέλει σίγουρα να την ξεχάσει σύντομα ο Ever Banega. Ο ταλαντούχος μέσος της Valencia, παραμονές του αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας του με την Barcelona (19 Φεβ 2012), σταμάτησε σε ένα πρατήριο καυσίμων για να ανεφοδιάσει το αυτοκίνητο του. Μόνο που ξέχασε να σηκώσει το χειρόφρενο.. 


Αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο κύλησε, πέρασε πάνω από το πόδι του Αργεντινού και τον έστειλε στα πιτς για τους επόμενους περίπου 6 μήνες με διάγνωση κάταγμα κνήμης – περόνης! Ο απαρηγόρητος Ever όμως, δεν θα πρέπει να αισθάνεται μόνος. Ποδοσφαιριστές έχουν τραυματιστεί στο παρελθόν με πολύ πιο κωμικοτραγικό τρόπο.

Ας δούμε λοιπόν κάποιες απ’ αυτές τις περιπτώσεις, σε ένα άρθρο λίγο διαφορετικό και πιο εύθυμο , σε σχέση με αυτά που συνήθως μπορεί να διαβάσει κανείς στους balacticosΞεκίνημα με τον Ivano Boneti, που έσπασε τα ζυγωματικά του τρώγοντας φτερούγες κοτόπουλου, που του είχε μάλιστα προσφέρει ο προπονητής του. Ο David James, έπαθε ζημιά στην μέση του,  προσπαθώντας να φθάσει το χειριστήριο της τηλεόρασης, ενώ καθόταν στον καναπέ του σπιτιού του.  


Ο Alessandro Nesta, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση, καθώς έπαθε ρήξη τένοντα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού του, έχοντας νωρίτερα κλείσει ατελείωτες ώρες μπροστά σε ένα… Playstation! Ο Milan Ripaic “παλεύοντας” να μεταφέρει τις αποσκευές του πριν από μια πτήση, προκάλεσε σοβαρή ζημιά στο μάτι του με την κάρτα επιβίβασης του!


Ο Richard Wright επιστρέφοντας από διακοπές, έπαθε εξάρθρωση ώμου όταν τράκαρε με μια πόρτα, στην προσπάθεια του να μεταφέρει και αυτός τις αποσκευές του σε δωμάτιο του σπιτιού του.  Ο Sven Grodalen, έμεινε εκτός για δύο αγώνες, όταν κάνοντας πρωινό τρέξιμο, του επιτέθηκε μια … χήνα.

Ο Kevin Kyle, πέρασε μια νύχτα σε νοσοκομείο , όταν ο μικρός του γιος, του έριξε μία κανάτα με καυτό νερό στο πόδι .Ο Alan Wright, διέλυσε το γόνατο του, προσπαθώντας να αποβιβαστεί από την καινούρια του Ferrari. Σχεδόν αμέσως την άλλαξε με ένα Range Rover. Ο Darius Wassel, αποφάσισε να ανακουφίσει ένα πρήξιμο που παρουσιάστηκε σε δάκτυλο του ποδιού του, χρησιμοποιώντας ένα ..τρυπάνι! Φυσικά ,το μετάνιωσε πικρά.


Και το καλύτερο, o Santiago Kanizares έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο παγκόσμιο κύπελλο του 2002, καθώς την ώρα που ξυριζόταν, ένα μπουκάλι after shave προσγειώθηκε πάνω στο πόδι του!

Οπότε Ever, υπάρχουν και χειρότερα..

1 σχόλιο:

  1. οι ιστοριες σου ειναι πολυ ωραιες εαν θες μπορεις να τις δημοσιευεις και στο site μας με ενεργο link στο blog σου.
    Σκεψου το εαν σε ενδιαφερει να σου στειλω,προσβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή